Király21 Beerhouse and grill

Király21 Beerhouse and grill

Fresh BISTRO21!

Published in Our Blog

We've just opened our Brand New place: BISTRO21! Come inside, and enjoy your breakfast with a nice, delicious Matcha Latta, or order your favourite Omlette from us!
Read more...

WE OPENED!

Published in Our Blog

Hosszú átalakítás, modernizálás és felújítás után végre megnyitottunk! Az étterem belső része mellett kialakítottunk egy utcafronti teraszos részt, illetve egy mediterrán hangulatú belső udvari kerthelységet.
Read more...

MEDITERRANEAN COURTYARD GARDEN

Published in Our Blog

Gyere el és nézz körül nálunk! A mediterrán ősz meleg, napsütéses délutánjait, vagy a kellemes estéket töltsd nálunk a hangulatosan berendezett udvari kerthelységben, ahol péntekenként churascaria sütögetést tartunk. Ha több képet szeretnél keresd fel galériánkat is.
Read more...

THE NEW MENU ARRIVED

Published in Our Blog

Hamarosan nyit új termünk, ahol kemencés ételeink fognak készülni, mint pizzák, flatbreadek, töltött és amerikai típusú pizzák, kemencés csülkök és sok más különlegesség. Ebből az apropóból új étlapunk is készült, amelyet az új terem nyitásával együtt avatunk fel. Addig is álljon itt egy kis ízelítő az új étlapból. A teljes ét- és itallapot keresd facebook oldalunkon!
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
Read more...