Hírek, újdonságok (4) Hogy ne maradjon le semmiről!

Hírek, újdonságok

ELKÉSZÜLT AZ ÚJ TEREM!

Király21 Beerhouse and grill by

Ma nyitottunk ki először az újonnan elkészült különtermünkben, ahol a sajátos, eklektikus, fiatalok által kedvelt „laza” hangulat az uralkodó, a grunge stílus jegyében készült mind falak, mind a bútorok és a berendezés kiválasztása. A konyha is bővült a kemencés ételek elkészítésével, amelyek közül több különleges, amerikai ízvilágot idéző sült, pizza és flatbread is van. Érdemes megkóstolni őket, különösen az olasz, autentikus pizza választékunk figyelemre méltó. A kemencés ételek mellett az eddig is méltán népszerű steakeket megtartva kiegészítettük kínálatunkat pár igazán különleges desszerttel, mint például az „Óriás cookie” vagy a „Chocolate fondant” vagy akár a „Creme catalan”. De mindent nem árulunk el, inkább gyertek el kipróbálni!
Bővebben...

ELKÉSZÜLT ÚJ ÉTLAPUNK

Király21 Beerhouse and grill by

Hamarosan nyit új termünk, ahol kemencés ételeink fognak készülni, mint pizzák, flatbreadek, töltött és amerikai típusú pizzák, kemencés csülkök és sok más különlegesség. Ebből az apropóból új étlapunk is készült, amelyet az új terem nyitásával együtt avatunk fel. Addig is álljon itt egy kis ízelítő az új étlapból. A teljes ét- és itallapot keresd facebook oldalunkon!
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
Bővebben...

UDVARI MEDITERRÁN KERTHELYSÉG

Király21 Beerhouse and grill by

Gyere el és nézz körül nálunk! A mediterrán ősz meleg, napsütéses délutánjait, vagy a kellemes estéket töltsd nálunk a hangulatosan berendezett udvari kerthelységben, ahol péntekenként churascaria sütögetést tartunk. Ha több képet szeretnél keresd fel galériánkat is.
Bővebben...

MEGNYITOTTUNK!

Király21 Beerhouse and grill by

Hosszú átalakítás, modernizálás és felújítás után végre megnyitottunk! Az étterem belső része mellett kialakítottunk egy utcafronti teraszos részt, illetve egy mediterrán hangulatú belső udvari kerthelységet.
Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára