Király21 Beerhouse and grill

Király21 Beerhouse and grill

BISTRO21

Kategória: Hírek, újdonságok

Pécs legújabb reggeliző helye, és Bistro-ja téged is szeretettel vár! Frissen, igényesen felújított Toszkán-jellegű belső térben új nyitvatartás mellett reggelizhetsz, vagy ebédelhetsz!
Bővebben...

ELKÉSZÜLT AZ ÚJ TEREM!

Kategória: Hírek, újdonságok

Ma nyitottunk ki először az újonnan elkészült különtermünkben, ahol a sajátos, eklektikus, fiatalok által kedvelt „laza” hangulat az uralkodó, a grunge stílus jegyében készült mind falak, mind a bútorok és a berendezés kiválasztása. A konyha is bővült a kemencés ételek elkészítésével, amelyek közül több különleges, amerikai ízvilágot idéző sült, pizza és flatbread is van. Érdemes megkóstolni őket, különösen az olasz, autentikus pizza választékunk figyelemre méltó. A kemencés ételek mellett az eddig is méltán népszerű steakeket megtartva kiegészítettük kínálatunkat pár igazán különleges desszerttel, mint például az „Óriás cookie” vagy a „Chocolate fondant” vagy akár a „Creme catalan”. De mindent nem árulunk el, inkább gyertek el kipróbálni!
Bővebben...

ELKÉSZÜLT ÚJ ÉTLAPUNK

Kategória: Hírek, újdonságok

Hamarosan nyit új termünk, ahol kemencés ételeink fognak készülni, mint pizzák, flatbreadek, töltött és amerikai típusú pizzák, kemencés csülkök és sok más különlegesség. Ebből az apropóból új étlapunk is készült, amelyet az új terem nyitásával együtt avatunk fel. Addig is álljon itt egy kis ízelítő az új étlapból. A teljes ét- és itallapot keresd facebook oldalunkon!
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
Bővebben...

UDVARI MEDITERRÁN KERTHELYSÉG

Kategória: Hírek, újdonságok

Gyere el és nézz körül nálunk! A mediterrán ősz meleg, napsütéses délutánjait, vagy a kellemes estéket töltsd nálunk a hangulatosan berendezett udvari kerthelységben, ahol péntekenként churascaria sütögetést tartunk. Ha több képet szeretnél keresd fel galériánkat is.
Bővebben...